Ta oferta pracy została opublikowana ponad 40 dni temu i może być nieaktualna.
				
												
					0
										
								kandydatów
					 Kucharz
 Kucharz 
				
				Firma: Gdański Urząd Pracy miejsce pracy: Gdańsk
Gdański Urząd Pracy
                       Kucharz                
                        Miejsce pracy:  Gdańsk                
                                Numer: StPr/22/4564
                            OBOWIĄZKI:
            Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami, dbanie o wysoką jakość, świeżość i dobrą prezentację dań, utrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracy, wsparcie sprawnego funkcjonowania działu gastronomii, w którym wszystkie doświadczenia gości w zakresie gastronomii są dostarczane na najwyższym poziomie. Praca od poniedziałku do niedzieli, zgodnie z ustalonym grafikiem.
                   WARUNKI PRACY:
            Wymagania konieczne:
Wymagania inne:
                                Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, brak
Wymagania inne:
roczne doświadczenie w pracy na stanowisku kucharz w hotelu lub restauracji, umiejętność znajdowania kreatywnych rozwiązań, zaangażowanie, optymizm, nastawienie na "nie ma rzeczy niemożliwych", bardzo dobra organizacja pracy, umiejętności pracy samodzielnej jak i pracy w zespole, elastyczność w związku z godzinami pracy (system zmianowy). W przypadku cudzoziemców dodatkowo wymagana jest znajomość języka polskiego na poziomie podstawowym (A2).
Miejsce pracy:
Rodzaj umowy:
Wynagrodzenie brutto:
                         Gdańsk
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:
od 3 010 PLN
KONTAKT:
                         Źródło oferty pracy: Gdański Urząd Pracy
												    Praca Gdynia
								    Praca pomorskie
								    Praca Gdańsk
								    Praca Tczew
								    Praca Słupsk
								    Praca Kucharz
								    Praca Kucharz Gdańsk
								
				
				Pozostałe oferty pracy w firmie Gdański Urząd Pracy
					Data dodania: 23-05-2022
					
Wyświetleń: 185
				
			Wyświetleń: 185

 
			